Zoekt u een logistiek specialist voor de complete fulfilment in de Bollenstreek? Bepaal zelf hoe we u van dienst zijn. Wij bieden mogelijkheden voor warehousing en opslag, voor orderpicken en transport. Ervaar onze snelheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid dankzij 40 jaar logistieke ervaring.

Broekhof logistics

Warehousing

Van volle auto’s tot pallets: Broekhof Logistics is uw partner voor warehousing in de Bollenstreek. We bieden tijdelijke en langdurige opslag, inclusief het lossen van containers, palletiseren van artikelen en verzendrijp maken van zendingen.

 

Broekhof logistics
Broekhof logistics
Broekhof logistics

Orderpicken

Laat onze orderpickers de logistiek van bestellingen verzorgen, zodat u zich kunt focussen op de sales. Wij picken moeiteloos 1 tot 1.000 regels, om u volledig te ontlasten. U heeft geen omkijken naar personeel of de ruimte, omdat wij het flexibel en snel voor u regelen.

 

Broekhof logistics

Transport

Regel uw nationaal en internationaal transport van zendingen, groot en klein. Dankzij een netwerk van logistieke partners vervoeren we snel en flexibel tot in Groningen en Maastricht, net als tot in Zuid-Frankrijk, Zuid-Duitsland en door heel Groot-Brittanië.

 

Broekhof logistics