Van volledige ladingen tot aan een paar pallets: Broekhof Logistics is uw partner voor warehousing in de Bollenstreek. We bieden tijdelijke en langdurige opslag, inclusief het lossen van containers, palletiseren van artikelen en verzendklaar maken van zendingen.

Broekhof logistics

Wij hebben de ruimte

Onze opslaglocatie biedt ruimte voor 6000 pallets. De binnenopslag meet 4300 vierkante meter en is volledig voorzien van palletstellingen. Dat betekent dat we uw goederen overzichtelijk en gestructureerd stallen in ons moderne magazijn. We hebben bovendien de ruimte om goederen in ontvangst te nemen, op te slaan en vervolgens naar wens uit te leveren. Zo lossen we containers, palletiseren we artikelen als dat nodig is en maken we die verzendklaar voor het transport. Ook kunnen we grote dozen of complete pallets assembleren tot kleinere pakketten. Kom gerust een keer langs om de ruimte zelf te bekijken!

Broekhof logistics
Broekhof logistics
Broekhof logistics

Modern warehouse- managementsysteem

Dankzij een modern warehouse-managementsysteem is precies duidelijk wat waar staat en hoe we de ruimte logistiek optimaal kunnen indelen. We combineren betrouwbare en degelijke opslag met de moderne verwerking van containers, pallets, dozen en iedere andere zending. Onze software garandeert een soepele, foutloze en vlotte verwerking van alles waarvoor u een tijdelijke of langdurige opslaglocatie zoekt.

Broekhof logistics

Warehousing in de Bollenstreek

Vanuit Noordwijkerhout bieden we warehousing en opslag voor bedrijven uit bijvoorbeeld Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Katwijk. Naast warehousing bieden we mogelijkheden voor orderpicken en transport, zowel nationaal als internationaal. Dus zoekt u een fulfilment-oplossing die echt werkt? Neem contact met ons op.

Broekhof logistics
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Broekhof logistics

Meer weten?

Stel ons uw vragen of geef aan welke ruimte u zoekt. We zijn u er graag mee van dienst

  • Volledige ladingen, pallets en dozen
  • Modern warehouse-managementsysteem
  • In Noordwijkerhout in de Bollenstreek