Regel uw nationaal en internationaal transport van zendingen, groot en klein. Dankzij een netwerk van logistieke partners vervoeren we snel en flexibel tot in Groningen en Maastricht maar ook in Zuid-Frankrijk, Zuid-Duitsland en Groot Brittannië  

Broekhof logistics

Snel en flexibel transport

Van een kleine spoedzending tot een groter periodiek transport: wij hebben het netwerk en de partners om dat te regelen. Dat betekent dat we een complete fulfilment-oplossing bieden, met zowel warehousing, orderpicken als het transport naar de klant of een andere bestemming. Dat doen we snel en flexibel, dus altijd binnen de afgesproken termijn en met partners die precies aanbieden wat u belangrijk vindt. We houden u op de hoogte over de status van zendingen, zodat u daarover helder met uw klanten of andere afnemers kunt communiceren.

Broekhof logistics
Broekhof logistics
Broekhof logistics

40 jaar logistieke ervaring

Dankzij 40 jaar logistieke ervaring weten we wat er belangrijk is als het gaat om transport. Dat geldt regionaal, nationaal en internationaal, vanuit Noordwijkerhout in de Bollenstreek. We regelen het transport van zendingen voor bedrijven in bijvoorbeeld Noordwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Katwijk.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Broekhof logistics

Meer weten?

Zoekt u een partner voor het transport van zendingen? Neem contact met ons op. Stel ons uw vragen of vertel wat u belangrijk vindt aan het transport.

  • Transport van zendingen vanuit ons warehouse
  • Snel, flexibel en goed geregeld met betrouwbare partners
  • In Noordwijkerhout in de Bollenstreek